Laden...

Lego Sytem

Let op!

GooLego.nl is gespecialiseerd in gebruikte Lego. Doordat het gebruikte producten zijn kan het soms voorkomen dat er enkele onderdelen missen. Wij verkopen echter alleen setjes die voor meer dan 95% compleet zijn. Helaas kunnen wij niet per product aangeven of er écht alle onderdelen bij zitten en welke er dan missen. Wij streven er naar al onze klanten zoveel mogelijk speelplezier te bieden voor een scherpe prijs. Dit doen wij onder andere door bij bestellingen boven de 30 euro altijd gratis kleine extraatjes te leveren.

Lego System is een van de eerdere categorieën die het bedrijf Lego in het leven heeft geroepen. Met Lego System worden kunnen veel verschillende bouwwerken worden gemaakt. Zo kunnen er hele forten mee gemaakt worden maar natuurlijk ook auto's, huizen en andere gave projecten. Wil je dus een brede keus of weer terug naar de Oldschool Lego kijk dan goed rond in deze Lego System categorie.

Geen producten in deze categorie

©2014-2015 GooLego.nl. Deze website en de eigenaar hebben geen commerciële banden met LEGO®. De officiële website van LEGO vind je op www.lego.com.