Laden...

Lego City

Let op!

GooLego.nl is gespecialiseerd in gebruikte Lego. Doordat het gebruikte producten zijn kan het soms voorkomen dat er enkele onderdelen missen. Wij verkopen echter alleen setjes die voor meer dan 95% compleet zijn. Helaas kunnen wij niet per product aangeven of er écht alle onderdelen bij zitten en welke er dan missen. Wij streven er naar al onze klanten zoveel mogelijk speelplezier te bieden voor een scherpe prijs. Dit doen wij onder andere door bij bestellingen boven de 30 euro altijd gratis kleine extraatjes te leveren.

Lego City reproduceert een groot aantal aspecten van het dagelijks leven door middel van herkenbare modellen waarmee een stad vol actie, humor en avontuur kan worden gebouwd. Alle bekende thema's zijn vertegenwoordigd, van politie en brandweer tot allerlei coole voertuigen en karakteristieke gebouwen waarmee uren kan worden gespeeld. De detailrijkdom van de Lego City producten en de grote variatie spreken tot de verbeelding. LegoCity biedt een wereld van vrijwel onbegrensde variatie en kostelijke speelmogelijkheden.


Lego City 4669 Turbo-Charged Police Boat
20.00   18.00
-10%
Voorraad
Lego Kustwacht, Lego Politie
Creeër je eigen stad met Lego City! Lego City is een serie waarin alle onderdelen van een echte stad kunnen worden gebouwd met Lego steentjes. Speel... meer

Lego City 7643 Propeller Vliegtuig

EAN CODE: 673419113007

27.50   24.75
-10%
Voorraad
Lego Luchtvaart
Creeër je eigen stad met Lego City! Lego City is een serie waarin alle onderdelen van een echte stad kunnen worden gebouwd met Lego steentjes. Speel... meer

©2014-2015 GooLego.nl. Deze website en de eigenaar hebben geen commerciële banden met LEGO®. De officiële website van LEGO vind je op www.lego.com.